Un Nadal més a prop teu que mai

    Nadal La Marina FM

    Aquest Nadal, La Marina FM és més a prop teu que mai! Dijous 24 de desembre encarem la Nit de Nadal amb l’especial Amb un altre aire presentat per Jordi Carreter a les 19h. El programa de les parròquies del barri comptarà en aquesta ocasió amb col·laboradors especials com en Josep Armentano, que ha recorregut els carrers de la Marina per trobar les opinions dels veïns sobre el Nadal.

    Tot seguit, l’Aran Comín acompanyarà l’hora per preparar el sopar amb Nadal a prop teu i les millors nadales i cançons de temàtica nadalenca fins les 21h. Llavors, serà el moment en què l’equip d’El Montacargas ens ajudarà a entendre aquestes festes en clau d’humor amb un programa especial.

    A partir de les 22h emetrem de nou l’especial d’Amb un altre aire i el programa de nadales Nadal a prop teu.

    Un any més, La Marina FM oferirà a la mitjanit la retransmissió en directe de la Missa del Gall des de la Parròquia de Sant Cristòfol.

    Tots els programes especials seran penjats en podcast al nostre web, però també es podran escoltar l’endemà. A les 10h començarà la redifusió d’Amb un altre aire, a les 11h la Missa del Gall, a les 12h El Montacargas i a les 13h Nadal a prop teu.

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.