Tornen els programes que més t’agraden!

    La Marina FM estrena aquesta setmana la seva programació d’entreteniment i pròxima al barri amb un seguit de canvis d’horaris per assegurar l’audiència dels programes més consolidats.

    Un dels programes històrics que renova aquesta temporada és Cuando ruge la marabunta, que s’estrenarà la setmana que ve, i es podrà seguir en directe dijous de 20 a 21:30h. L’Arrels també canvia de dia, ara tots els dimecres de 20 a 21h. Altres veterans com Festa Major, Perspectivas i Hiphopía mantindran l’horari de temporades anteriors.

    Renoven per 4a temporada programes com No som sants, ara dimarts de 20 a 22h, Más allá de la Tierra dimecres de 21 a 23h, o bé El Montacargas, aquest any dijous de 22 a 23h. Montjuïc Poètic aquest any s’emetrà una hora més tard, tots els diumenges de 23 a 00h per poder gaudir millor de la seva poesia. També torna Amb un altre aire, el programa produït per Jordi Carreter de la Parròquia de Sant Cristòfol i el Temps de Sarsuela de la Glòria Salvador, els dos programes del diumenge al matí.

    Les estrenes de l’any passat mantenen l’horari com el programa d’humor esportiu Penjats per les pilotes, o els programes d’electrònica i trance Weekend SoundLa Marina Night, respectivament.

    Seguim comptant amb espais produïts per altres emissores com ara Cocodril ClubEl temps passa, o bé Un toc de rock, i estrenem La Novetat, un programa produït per Ràdio Sant Cebrià de Vallalta.

    També es manté Javier Artiga tots els matins acostant-se al barri amb Més a prop teu, de dilluns a divendres de 10 a 13h, i acompanyant-te al llit amb El jardín de las doce lunas de 23 a 01h.

    Aviat s’estrenarà progressivament el nou espai Connexió La Marina, un magazín diari de l’actualitat dels barris de la Marina amb el qual connectarem amb la realitat que ens envolta, i també tornarà el programa d’esport local Taula d’esports amb nou presentador. Tot això se sumarà als nous projectes que estan encara en fase de desenvolupament i sortiran a la llum l’any que ve.

    1 COMENTARI

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.