El Barça venç un combatiu CB Sevilla (99-83)

El FC Barcelona ha aconseguit aquest diumenge una contundent victòria contra el CB Sevilla (99-83) en un dia marcat pels homenatges a Audie Norris i a la plantilla de la temporada 84-85 que ha celebrat el 30è aniversari de la temporada en què va guanyar la Recopa d’Europa i del Mundial de Clubs.

Tot i el que indica el marcador, no ha estat un partit còmode pel conjunt blaugrana, que ha hagut de lluitar de valent durant bona part del partit.

Els primers minuts del matx han estat ensopits en atac per part del Barça i el Sevilla ho ha aprofitat per avançar-se al marcador al final del primer quart (17-19).

El segon quart ha estat una continuació del guió del primer, però poc a poc el FC Barcelona s’ha trobat més còmode al parquet i s’ha mostrat molt seriós, amb un balanç d’assistències/pèrdues de 12/2 en tota la primera part.El resultat al descans ha estat de 44-40.

El neozelandès Kirk Penney, per la seva part, ha liderat al conjunt andalús, que s’ha mostrat molt intens i ha demostrat que posarà el llistó molt alt durant el que queda de temporada per a poder aconseguir la permanència a la categoria.

Els primers compassos del tercer període han fet pensar que continuaria igualada la disputa pel partit, i fins i tot el Sevilla s’ha avançat al marcador a falta de cinc minuts per acabar el tercer temps. Però un intensíssim Deshaun Thomas i un Navarro molt encertat des de la línia de 6,75, han liderat al Barça, que es s’ha presentat a l’últim quart amb una renda de 8 punts (74-66). Per altra banda, l’equip andalús ha continuat combatent amb un gran paper de Porzingis.

La intensitat de Deshaun Thomas ha estat clau en la victòria contra el CB Sevilla

L’encert del nord-americà Justin Doellman ha provocat que el Sevilla finalment baixés els braços a les acaballes del partit i els blaugrana s’han pogut escapar fins als 15 punts de diferència (86-71) a sis minuts del final.

El darrer tram  de partit ha estat plàcid pels de Xavi Pascual, que rebran diumenge al Madrid de Pablo Laso en un partit que promet ser molt emocionant.

99 – FC Barcelona (17+27+30+25): Satoransky (7), Navarro (13), Thomas (15), Doellman (17), Tomic (9) -cinco inicial-, Pleiss (4), Oleson (7), Nachbar (16), Huertas (8), Abrines (3), Jackson (-) y Hezonja (-).

83 – Baloncesto Sevilla (19+21+26+17):
    Derrick (2), Porzingis (18), Woodside (7), Balvin (8), Rodríguez (10) -cinco inicial-, Urtasun (2), Radicevic (12), Penney (13), Gallardo (-), Hernangómez (7), Oriola (4).

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
    Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.