Últim Fanatik Club!!!

    Fanatiks!!!

    Marxem de vacances!!!!! Uehhhh!!!!!

    El passat dimecres vam tancar la temporada #FanatikClub amb un especial #ConcertsFanatik14/15. Clean Bandit actuaran ala sala Razzmatazz. A l’Estadi Olímpic actuaran els One Direction i el Palau Sant Jordi gaudirà de les dives Kylie, Lady Gaga i Katy Perry.

     

    A més de la secció de Cinema del gran Marcos con Pelos que ens recomana veure “Juntos y Revueltos”, vam estrenar: “Booty” el nou senzill de Jennifer Lopez, Henry Mendez i Dulce Maria (Ex RBD) amb “No regresa mas”, “Summer Time” la tornada de Mohombi i el nou single de Katy Perry “This is How we Do”.

     

    També vam escoltar els nous singles de Beyoncé, Ariana Grande, One Direction, Shakira, Inna, Clean Bandit, Lady Gaga i els últims minuts del programa van ser per l’artista revelació del moment Lea Michele amb “Louder”.

     

    Tanquem una gran etapa a La Marina FM plena de bon rotllo, moltes novetats i èxits que primer van sonar al vostre Club musical.

    Tots els dimecres de 22h a 23h un servidor Charly Garcia ha gaudit cada minut al vostre costat fent lo que mes m’agrada… Estrenar novetats i presentar-vos nous cantants.

    Gracies al nostre col·laborador Marcos con Pelos del canal de youtube Zinemas per les novetats mes recents de la cartellera de cinema.

    Gracies a Direcció, Media, Organització, Equip… Tots sou Fanatiks!!!

    No es un Adeu… es un Fins Aviat.

     

    Bon estiu i recordeu “La música es vida”

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.