Compromesos amb la història

    Segon cap de setmana de la benvinguda primavera, i la meitat de la plantilla absent. Mentre la Sígrid Bravo es recupera d’unes angines fent repòs, la Sílvia Hernàndez es dedicava a ser l’ànima de la festa d’un comiat de soltera. És per això, que aquests cent vint minuts de programa  han servit per convertir a la nostra fan número u en col·laboradora amb secció pròpia.

    Guillem Estadella ens explica la història de Cunit
    Guillem Estadella ens explica la història de Cunit

    En exclusiva, i amb un estudi pràcticament buit, la Inês Dias va debutar amb una secció de reflexions. El compromís i els reptes de cada any van centrar aquesta primera entrega. Realment ens fan feliços els compromisos, o més aviat ens amarguen l’existència? Som capaços de tirar-los endavant? Cadascú que en tregui les seves pròpies conclusions.

    Per la seva banda, el Guillem Estadella ens porta un nou rànquing dels Yahoo Respuestas. Això si amb un to picant! I ens canta al ritme del flamenc més castís. Per si no fos poc, el nostre col·laborador més polifacètic ens endinsa en l’apassionant món de la història dels pobles de Catalunya. En aquesta primera entrega, el seu Cunit natal n’és el protagonista.

    Cinema, noticies absurdes, la més que eterna mudança de la Lara Barrera, una seguidora del programa desinhibida, i moltes més anècdotes en aquesta nova entrega del No Som Sants!

     

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.