Les rosses no som tontes!

    Nou programa de No Som Sants, i nova venjança cap al presentador. En aquesta nova entrega, la Sílvia Hernàndez Depares ens horroritzava amb una curiositat molt “macabra”. Per tal de compensar aquesta primera mala impressió ens regalava algunes propostes especials per a decorar casa nostra. Una ombra tenebrosa, un tobogan amb forma d’espiral, o un servei amb vistes.

    La Sígrid Bravo s’endinsava, una setmana més, en el món de la moda i l’univers digital. Amb l’arribada de la primavera, afirma la col·laboradora, toca renovar fons d’armari. És per això, que ens il·lustrava sobre les noves tendències d’aquesta estació. Colors pastels, looks “vintage, i una fusió d’estils són la moda que arriba!

    Noticies absurdes, l’absència de la Lara Barrera sota el pretext d’una mudança eterna, i la visita sempre imprescindible de la Inês Dias tancaven un programa que ha sorprès a propis i estranys gràcies a l’idiotitzador. El nostre col·laborador més trapella, el Guillem Estadella, va intentar demostrar que les rosses no són tontes, o més aviat que si. Per això, es va valdre de l’idiotitzador per deixar en evidència al nostra presentador. Però la venjança, #nosomsanter@s, és un plat que es serveix fred!

    I mentre no arribi, doncs podeu tornar a escoltar el programa d’aquest dissabte!

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.