Farts del mal servei de transport en Can Clos!

Albert Bertran

rosalia-fernandezRosalia Fernández, Presidenta Associació veïns i veïnes de Can Clos // Can Clos pateix ja fa molt temps un greuge en tota regla pel que fa al servei de busos a la nostra zona. El 13, l’autobús que circula per Can Clos i que ens connecta amb la resta de la Marina i zones adjacents, un bus que s’utilitza habitualment per molts vianants per poder desplaçar-se, té constantment problemes de circulació i d’horaris els dies en els quals es realitzen esdeveniments, concerts i altres espectacles a la muntanya, deixant-nos a la deriva i obligant-nos a dirigir-nos fins a la Zona Franca per poder accedir a la resta d’autobusos i aconseguir desplaçar-nos. El principal problema d’aquest fet és que les nostres veïnes i veïns d’edat avançada i els estudiants del barri es veuen obligats a no moure’s del barri per manca d’un bus!, ja que molts tenen problemes de salut o d’horaris en el cas dels estudiants.

A més, s’ha de posar l’accent en que l’afluència de trànsit quan es realitzen els esdeveniments a la muntanya aprofundeix en aquests greuges per poder accedir al barri. Els busos desvien la seva ruta habitual, per la qual cosa la ruta turística de Barcelona, per dir-ho així, ens causa grans mals de cap per poder accedir fins als nostres llocs de treball.

També, els dies d’esdeveniment aparquen al voltant de trenta cotxes (els que caben) a la plaça alta de Can Clos generant un risc de sobrepès i el possible esfondrament d’aquesta. Han estat reiterades les ocasions en les quals s’ha sol·licitat a l’ajuntament els distintius identificatius per als veïns del barri i així poder controlar l’accés de persones no residents, com es realitza en altres zones de Barcelona.

És molt el malestar i exigim alguna solució a aquest problema que ens causa massa molèsties, cansament i molta preocupació.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.