No es pot rebre informació. El temps actual a La Marina 0°C, No es pot rebre informació.

Farts del mal servei de transport en Can Clos!

Farts del mal servei de transport en Can Clos!

rosalia-fernandezRosalia Fernández, Presidenta Associació veïns i veïnes de Can Clos // Can Clos pateix ja fa molt temps un greuge en tota regla pel que fa al servei de busos a la nostra zona. El 13, l’autobús que circula per Can Clos i que ens connecta amb la resta de la Marina i zones adjacents, un bus que s’utilitza habitualment per molts vianants per poder desplaçar-se, té constantment problemes de circulació i d’horaris els dies en els quals es realitzen esdeveniments, concerts i altres espectacles a la muntanya, deixant-nos a la deriva i obligant-nos a dirigir-nos fins a la Zona Franca per poder accedir a la resta d’autobusos i aconseguir desplaçar-nos. El principal problema d’aquest fet és que les nostres veïnes i veïns d’edat avançada i els estudiants del barri es veuen obligats a no moure’s del barri per manca d’un bus!, ja que molts tenen problemes de salut o d’horaris en el cas dels estudiants.

A més, s’ha de posar l’accent en que l’afluència de trànsit quan es realitzen els esdeveniments a la muntanya aprofundeix en aquests greuges per poder accedir al barri. Els busos desvien la seva ruta habitual, per la qual cosa la ruta turística de Barcelona, per dir-ho així, ens causa grans mals de cap per poder accedir fins als nostres llocs de treball.

També, els dies d’esdeveniment aparquen al voltant de trenta cotxes (els que caben) a la plaça alta de Can Clos generant un risc de sobrepès i el possible esfondrament d’aquesta. Han estat reiterades les ocasions en les quals s’ha sol·licitat a l’ajuntament els distintius identificatius per als veïns del barri i així poder controlar l’accés de persones no residents, com es realitza en altres zones de Barcelona.

És molt el malestar i exigim alguna solució a aquest problema que ens causa massa molèsties, cansament i molta preocupació.

Redacció

Redacció

Mitjans de comunicació dels barris de la Marina. Segueix-nos a La Marina FM (102.5), el diari La Marina, La Marina Digital, La Marina APP i a les xarxes socials.


Publicacions relacionades

L’acomodador Juny

JUAN BIBIÁN | Igual que va ser Romeo i Julieta, i en menor mesura Moulin Rouge, Bazz Luhrmann reprèn el

Mirada crítica: Semàfors de disseny ( Gener 2015)

ANTONIO RUBIO| El Passeig de la Zona Franca ja fa molt ha estat escollit per fer una prova pilot dels nous

La crònica (Octubre 2014)

Guillermo Segador Faig esforços per no parlar de la pàtria després de la batussa que ens ha clavat el pare de

Cap comentari

Escriu un comentari
Cap comentari, de moment! Pots ser el primer a comentar això!

Escriu un comentari

El teu correu electrònic no es mostrarà.
Els camps obligatoris estan marcats*