Farts del mal servei de transport en Can Clos!

Albert Bertran

rosalia-fernandezRosalia Fernández, Presidenta Associació veïns i veïnes de Can Clos // Can Clos pateix ja fa molt temps un greuge en tota regla pel que fa al servei de busos a la nostra zona. El 13, l’autobús que circula per Can Clos i que ens connecta amb la resta de la Marina i zones adjacents, un bus que s’utilitza habitualment per molts vianants per poder desplaçar-se, té constantment problemes de circulació i d’horaris els dies en els quals es realitzen esdeveniments, concerts i altres espectacles a la muntanya, deixant-nos a la deriva i obligant-nos a dirigir-nos fins a la Zona Franca per poder accedir a la resta d’autobusos i aconseguir desplaçar-nos. El principal problema d’aquest fet és que les nostres veïnes i veïns d’edat avançada i els estudiants del barri es veuen obligats a no moure’s del barri per manca d’un bus!, ja que molts tenen problemes de salut o d’horaris en el cas dels estudiants.

A més, s’ha de posar l’accent en que l’afluència de trànsit quan es realitzen els esdeveniments a la muntanya aprofundeix en aquests greuges per poder accedir al barri. Els busos desvien la seva ruta habitual, per la qual cosa la ruta turística de Barcelona, per dir-ho així, ens causa grans mals de cap per poder accedir fins als nostres llocs de treball.

També, els dies d’esdeveniment aparquen al voltant de trenta cotxes (els que caben) a la plaça alta de Can Clos generant un risc de sobrepès i el possible esfondrament d’aquesta. Han estat reiterades les ocasions en les quals s’ha sol·licitat a l’ajuntament els distintius identificatius per als veïns del barri i així poder controlar l’accés de persones no residents, com es realitza en altres zones de Barcelona.

És molt el malestar i exigim alguna solució a aquest problema que ens causa massa molèsties, cansament i molta preocupació.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here