Tenir un mitjà de comunicació amb la població enriqueix el que els professionals de la salut fem!

El diari La Marina es fa gran, ja té 250 números i crec que això mereix una felicitació a tots els que el van fer néixer, créixer i aguantar els temps difícils. En aquest barri que es valora tant la participació social, tenir un diari com La Marina és una necessitat i realitat imprescindible.

La col·laboració entre el diari i el nostre centre ha sigut una manera d’explicar a la gent del barri inquietuds per les dues parts, en el vessant mèdic i en el vessant de la salut. I això és important explicar-ho perquè el que vol reflectir els nostres articles  són com podem tenir cura de salut.

Quan u es posa malalt i va al centre de salut sempre intentem posar remei i curar-lo, però el pas abans és saber que per nosaltres mateixos la salut en patrimoni d’un mateix. Que dir sobre la cura de salut en dues paraules, menjar sa, fer esport, vigilar el pes, no fumar…. Això és el que volem transmetre a la població. Tenir una mitjà de comunicació amb la població enriqueix molt el que els professionals de la salut, metges de família, infermeres, odontòleg, treballadora social, auxiliars i administratius podem comunicar les nostres inquietuds en una tasca comunitària.

I un record al diari La Marina en la col·laboració que vàrem tenir l’any passat en la celebració del 10 aniversari del CAP La Marina, va ser un fita, que crec que quedarà per tota la gent del barri i tots els que treballem al CAP.Així esperem poder seguir fent la col·laboració amb el vostre diari durant molt de temps, amb la il·lusió que tant nosaltres com vosaltres hi trobeu un espai interessant

Moltes felicitats i que en compliu molt més!

 

Dr Josep M Cots, 

Director CAP La Marina

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.