La L9 arribarà al Prat sense passar per La Marina

ANNA RABASSÓ//

El conseller de territori, Santi Vila, ha anunciat que la línia 9 del metro, un tram que comprèn des de la zona universitària a l’Aeroport de Barcelona estarà llest el primer semestre de 2016, en concret es ficarà en marxa al febrer.

En total es connectaran 20 quilòmetres de vies en un recorregut d’una durada de mitja hora. Aquest tram de la L9 comptarà amb 15 estacions, amb parades als recintes firals de la Zona Franca.La inversió de 2.800 milions d’euros no té previst connectar les zones de La Marina, aquest tram només es concentrarà a arreglar la connexió entre l’aeroport i la Zona Universitària.

 

Els veïns de La Marina  continuen reclamant que el segon tram de la L9/L10 arribi finalment al barri i solucioni els problemes de transport. L’Alcalde, Xavier Trias, fa unes setmanes va anunciar que fins d’aquí uns 4 anys aquest tram malauradament no començarà a veure la llum.

 

metromarina

 

Així el segon tram d’aquesta línia, d’unes 8 parades que connectarien la Zona Franca, continua parat. Les obres, que van començar l’any 2009, encara no tenen data de finalització.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.