La Marina del Prat Vermell el barri amb més atur de Barcelona

Segons l’informe sobre l’ocupació als barris del Consell Econòmic i Social de Barcelona (CESB), la Marina del Prat Vermell, a Sants Montjuïc, és el barri  que registra més aturats de Barcelona, amb un 22,7%,  superant en 12 punts la mitjana de la ciutat comtal, que es troba en 10,1% aquest mes d’abril.

El percentatge d’atur de Barcelona la superen 38 barris, 13 dels quals es concentren a Nou Barris, sent el districte més afectat. Aquí trobem Trinitat Nova (19,1%), Ciutat Meridiana (19,1%), Vallbona (18,3%) i Torre Baró (17,2%), que segueixen la taxa de La Marina del Prat Vermell.

El panorama és molt diferent a Sarria Sant- Gervasi, que agrupa els barris amb menys proporció d’atur, amb Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes, amb un 4,2%.

L’atur baixa a tota Barcelona menys a la Marina del Prat Vermell

Si es comparen aquestes xifres amb les d’abril del 2013, s’observa que  l’atur es redueix un 6,56% a la ciutat a tots els barris, excepte a la Marina del Prat Vermell i la Marina del Port que, no només no ha baixat, sinó que ha crescut un 11,2% respecte de l’any passat.

En aquest aspecte, les distàncies han crescut amb els barris de més i menys atur. ja que són precisament els de la zona alta, com Pedralbes i Sarrià, els que han registrat la major caiguda amb un 14% i un 12,1% respectivament.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.