Les núvies passegen aquests dies per la ciutat comtal

L’aire vintage de Rosa Clarà va obrir ahir  la 24a edició de la Barcelona Bridal Week sobre la Passarel·la Gaudí Núvies, per on passaran 21 firmes més per presentar les seves col·leccions  de la temporada 2015 fins el divendres 9 de maig. Entre els dissenyadors, destaca Jesús Peiró o Victorio& Lucchino, mentre que Pronovias, que porta 50 anys vestint núvies,  serà l’encarregada de tancar l’edició d’enguany al Pavelló Italià del recinte firal de Montjuïc.  

El relleu el prendrà el Saló Internacional Noviaespaña, que comença divendres i estarà fins diumenge 11 de maig. Allà, 200 marques mostraran les últimes tendències en moda nupcial, complements i accessoris, comunió i cerimònies. La fira ocuparà un total de 30.000 metres quadrats i el 50% dels expositors seran internacionals.

La moda nupcial del 2015 tindrà un toc vintage, detalls primaverals i romanticisme, mostrant el mikado de seda, teles com l’encaix o els clàssics com tul i gasa. El blanc continuarà regnant entre els vestit de núvia, apareixent poc a poc els tocs de color perla, rosa, beix o gris.

————————

Fotografia: BCN BRIDAL WEEK 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.