Arriba La Festa Major de Can Clos

Els veïns i veïnes de Can Clos estan de celebració. Com cada any, l’inici de juny porta la celebració de la Festa Major del barri. Des del dia 7 fins al 9, no hi haurà un moment de descans per aquells i aquelles que vulguin aprofitar els dies estiuencs que viu Barcelona.

A les set de la tarda d’aquest divendres, la tradicional traca d’inici, donarà el tret de sortida a la Festa Major i de la festa infantil amb animació que trigarà fins a les nou. A la nit discomòbil i dues actuacions musicals de la mà de Descontaminació i Reuni2 Can Clos.

El dissabte començarà com la ja clàssica botifarrada popular mentre es dona pas al campionat de petanca així com a la festa de l’escuma amb jocs d’aigua. Després del descans de la tarda, es tornarà a l’activitat amb el taller Recuperart, on s’explicarà com aprofitar materials reciclats per a crear obres d’art, al mateix temps que els més petits podran gaudir amb jocs infantils i els més grans amb els jocs de taula per adults.

Més tard, Lola Fit & Dance oferirà una exhibició de ball, que acabarà tot just per aprofitar el sopar especial a la brasa amb l’adquisició prèvia dels tiquets a l’Associació de Veïns del mateix barri. I no s’oblideu de l’Orquestra Sabor Latino, que amenitzarà la nit fins a les dues de la matinada.

L’últim dia hi haurà un matí de tallers com el de pintura infantil, organitzat per l’Agrupació d’Artistes de La Marina, un altre d’aulè, el joc d’estratègia africà molt similar als escacs. També es farà un taller de valors per a infants dins de l’Espai Elyon a més d’una exposició d’artesania de fusta. Tot seguit, es donarà pas a la batucada de Bahía Sound i als preparatius del concurs de paelles i la paella popular pels veïns i veïnes que gaudeixen de la festa.

Ja en la tarda, es tornaran a repetir els jocs de taula per adults i els jocs infantils amb l’al·licient d’una petita gimcana. El finals de les festes vindrà amb el concert d’havaneres a càrrec de La Marina Musical i típic ron cremat que sempre les acompanya.

Des del diari de La Marina esperem que gaudiu de tres dies de festa i emoció.

 

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.