La Marina Viva fa 8 anys

Redacció: Ricard Peña

Volem que esteu orgullosos del barri que tenim: Solidari, actiu, proper i dinàmic.” 

Amb aquestes paraules Dani Fernández, president de La Marina Viva, presentava el vídeo-resum dels últims 8 anys de la plataforma veïnal. La Marina Viva, entitat nascuda amb la voluntat de dinamitzar el conjunt dels barris de La Marina del Port i La Marina del Prat Vermell, i que s’ha consolidat en fer publicitat de les diverses activitats que es realitzen a les seves xarxes socials.

En un acte, celebrat al Punt Multimèdia del barri, els col·laboradors de la plataforma van convidar a tot els companys de La Marina a gaudir de la recopilació de missatges de felicitació que els veïns van gravar durant tot el mes de maig, el muntatge dels millors moments de l’entitat al llarg dels seus 8 anys de vida, així com l’estrena de d’un spot de celebració. A més, l’acte va comptar amb refrigeris i activitats per al públic.

Com va indicar Javier López, membre de  La Marina Viva “Hem anat de menys a més, intentant-ho cada día, cada any, augmentant el nivell de voluntariat, d’activitats pel barri, d’esdeveniments i hem continuat pujant fins a aconseguir un premi del districte de Sants“.

Javier parla dels Premis Sants-Montjüic 2018, on La Marina Viva es va emportar el reconeixement personal en matèria d’innovació pel seu ús de les xarxes com una eina integradora i el impuls d’activitats solidàries per a tot el barri. Un premi molt disputat que va donar ales a l’organització i els va recompensar per 7 anys de treball sense ànim de lucre.

Chelo Castellón, col·laboradora habitual des de fa tres anys amb la plataforma ha senyalat com un dels eixos principals de l’entitat s’ha convertit en el seguiment dels projectes solidaris dels barris. Com a exemple indica la participació en la jornada solidària “Mostra i viu…” on tots els beneficis es destinen a ‘Hospital Sant Joan de Deu.

Respecte a la valoració dels últims anys, Judit Suriana, altre dels membres, va destacar el fet de com s’ha construït una mena família entorn de cada activitat dedicada al barri i la victòria personal d’haver aconseguit convertir La Marina Viva en una eina útil per als veïns i veïnes. “Cada festa que celebrem ens ho prenem com una gran celebració. La recepció al barri ha sigut molt positiva amb el tema de les xarxes socials on tothom respon bastant i quan fem una paradeta, la gent sap de què parlem” va declarar davant dels micros de La Marina.

Abans de posar el vídeo-resum de La Marina Viva, el mateix Dani Fernández va esmentar tots el triomfs de la plataforma: El projecte Terra Viva, els Premis Mariners, On Ets Marina, les pre-campanades o la Castanyada. 25 activitats anuals de diferents caràcters i dirigides per a tota la família. 

Moment del vídeo on La Marina FM felicita a La Marina Viva pel seu 8è aniversari

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.