10-M, un diumenge d’allò més complet a la Marina

Redacció i Fotografia:Laura Sicilia

Mentre a la resta de Barcelona es celebrava la 42a edició de la Zurich Marató de Barcelona, el matí de diumenge a la Marina també era un matí esportiu. Als jardins Elias Ortiz tenia lloc la cinquena edició de la matinal esportiva. Però aquesta no va ser l’única activitat al barri aquell dia, paral·lelament a ella, a les 11 h a la Sala Pepita Casanellas començava “Transformació”, un espectacle de titelles, circ i manipulació d’objectes dirigit als més petits a càrrec de Desparpajo Clown.

I per arrodonir el dia, a les 14 h s’iniciava la Calçotada Popular!! Des de bon matí, els organitzadors, l’Ateneu Popular Engranatge amb la col·laboració d’algunes veïnes i veïns, ja hi eren als jardins de Can Farrero preparant-ho tot; les carpes, les taules i els tres mil calçots. A més de calçots, el menú estava format per botifarra amb mongetes, taronges de postres, aigua i vi.

L’esdeveniment, que es realitzava per tercer any consecutiu, es va tornar a superar en el nombre d’entrades venudes, segons deia l’Anabel Montón, membre de l’Ateneu. El primer any van ser cent les persones que van voler assistir-hi, el segon any dues-centes i aquest tercer any van ser tres-centes i “encara hi havia gent que demanava”, deia.

Un diumenge complet en què qui no va sortir de casa va ser perquè no va voler.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.