Serveis mínims al transport públic per la vaga feminista del 8 de març

TMB i FGC reduiran els seus serveis al 50% a l’hora punta, la Renfe també tindrà limitat el seu transport a un 30%.

Els sindicats dels transports públics de Barcelona s’uneixen també a la vaga del Dijous 8 de Març. Concretament: l’autobús, tramvia, metro i trens, el seus serveis es reduiran al habitual.

TMB ha fixat uns serveis mínims del 50% en hora punta (de les 6.30 a les 9.30 h i de les 17 a les 20 h) i el 25% la resta del dia. En canvi la Renfe garantirà un 33% durant tot el dia.

En cas dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya el servei serà reduït a un tren de cada dos trens a l’hora punta del matí i la tarda i un de cada quatre a les hores més inusuals. L’AVE, garanteix la circulació d’un 72% mentre que els trens Avant el seu servei serà del 65%.

Aquest Dijous tenim una vaga feminista per defensar els drets de la dona i la igualtat de sexe. Es faran diverses mobilitzacions dirigides per diferents sindicats. La UGT i CCOO han optat per fer una parada de 2 hores mentre que la CGT ha decidit fer una vaga general de 24 hores.

Renfe ha informat que els viatgers que tenien els bitllets comprats amb antelació, els podran canviar o demanar una remuneració sense cost.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here