El Centre Cultural Estrelles Altes reedita la matinal esportiva i la festa de les dones

Dones del Centre Cultural Estrelles Altes. Foto Yohany Limpias.

Les dones d’Estrelles Altes no necessiten cap presentació, són massa conegudes al barri. Venen treballant fa molt de temps en les activitats més vistoses del barri: el pessebre vivent, l’arbre de nadal a la plaça de la Marina, el carnestoltes i un llarg etc. Però aquesta vegada estan centrades en les activitats pel dia de la dona:

La matinal esportiva “Temps de dona, temps d’esport” és una activitat que organitzen des de fa quatre anys. Fins l’any passat s’havia fet a Can Sabaté, però ara es vol fer a  diversos barris. La idea és que l’esdeveniment sigui més visible, però també enfortir les relacions entre veïnes i animar-les que trepitgin més els altres barris.

Per això aquest any es traslladarà a Can Clos. Serà el 10 de març. Hi haurà un taller de dansa i els d’Ary Esport faran estiraments i coreografies de grups. Pel fi de festa, l’AAVV de Can Clos oferirà un pica-pica. Tothom pot participar-hi. Les 100 primeres dones que arribin s’emportaran samarretes!

A més a més, els micròfons de La Marina FM i el programa Amb Veu de Dona faran extensiu l’acte a tot el barri. Hi seran per a retransmetre en directe. Esteu atentes!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.