Transport públic als cementiris de Barcelona per Tots Sants 2017

Com ja és habitual quan s’aproxima la festivitat de Tots Sants, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana la utilització dels transports públics per desplaçar-se als cementiris de la ciutat.

Per atendre de manera eficaç les necessitats dels usuaris, a partir d’aquest cap de setmana fins a l’1 de novembre TMB posa en marxa un pla per reforçar el servei de línies d’autobús 21, 102, 103, 104 i 107, que comuniquen amb els cementiris.

En aquest sentit, fins a l’1 de novembre les línies de bus 102 (Pl. Eivissa – Cementiri de Collserola) i 107 (la línia interior del cementiri de Montjuïc) es reforçaran amb més cotxes. A partir del 28 d’octubre fins al dia de Tots Sants se sumaran més vehicles a les línies 103 (Montcada i Reixac – Cementiri de Collserola) i 104 (Fabra i Puig – Cementiri de Collserola). També fins a l’1 de novembre la línia 107 prolongarà el seu horari fins a les 18.00 hores.

A més, l’1 de novembre un servei especial de bus llançadora enllaçarà la plaça d’Espanya i el cementiri de Montjuïc per facilitar una connexió més directa. L’horari de funcionament serà de 8.30 a 18.00 hores.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.