Els col·laboradors del “dinar solidari per combatre l’alzheimer” compartiran una paella amb Pasqual Maragall

Aquest dissabte, al Port de Barcelona es trobaran les persones que cada dos anys col·laboren amb el dinar solidari per recollir fons per combatre l’alzheimer, organitzat per Josep María Pérez, veí del barri i amb la col·laboració de la Fundació Pasqual Maragall i altres voluntaris.

Josep Maria Pérez durant l'entrevista a La Marina FM
Josep Maria Pérez durant l’entrevista a La Marina FM

Treballadores i extreballadors del Port de Barcelona i veïns i veïnes de La Marina sensibilitzats amb aquesta malaltia es trobaran perquè, malgrat que la recaptació de fons no es pugui fer cada any, es té l’interès de mantenir viva l’expectativa. Això va afirmar Pérez en una entrevista feta al programa “Més aprop teu”, dirigit per Xavier Artiga a la Marina FM i al Diari La Marina.

“Abans, els dinars els feien cada any, però llavors ens van adonar que era massa sovint perquè tota la gent que volgués col·laborar pogués fer-ho. Per això ara només el fem cada dos anys”

La recaptació aconseguida pel “dinar solidari” el darrer any va ser de gairebé 20 mil euros, que es van destinar a les investigacions que desenvolupa la Fundació Pasqual Maragall per buscar formes de combatre aquesta malaltia.
A més d’això, Pérez treballa per portar al barri diverses xerrades amb experts de la Fundació, respecte de l’estil de vida que s’ha de portar per intentar almenys retardar l’Alzheimer, malgrat que al dia d’avui no es pot evitar de cap de les maneres.

Pérez també va avançar que al mes de setembre i amb la col·laboració de la Biblioteca Francesc Candel es preveu portar una altra xerrada sobre els patiments i les dificultats dels familiars que cuiden als malalts.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.