No es pot rebre informació. El temps actual a La Marina 0°C, No es pot rebre informació.
La Marina gaudeix el Nadal

La plaça de La Marina ja llueix l’arbre de nadal

L’arbre està fet de material reciclable, d’ampolles de plàstic i la seva estructura és de fusta i ferro.
La plaça de La Marina ja llueix l’arbre de nadal

“Aquest arbre tan bonic que tot hem reciclat, amb molta il·lusió La Marina ho ha aconseguit. Visca l’alegria…” Així cantava l’esplai Elyon durant la presentació de l’arbre de nadal que la Unió d’Entitats i el Centre Cultural Estrelles Altes van construir amb la participació de diverses institucions, escoles i esplais.

La cançó que varen cantar reflexa molt bé l’esperit d’aquesta iniciativa en la qual també han col·laborat Benito Main i Diego García, tots dos coneguts artistes del barri.

L’esdeveniment va convocar a centenars de veïns i veïnes que esperaven amb il·lusió que l’arbre s’il·luminés. En l’acte central van participar la Consellera Esther Pérez per part de l’ajuntament i Antonio Guillén de la Unió d’Entitat. Tots dos durant les seves intervencions van destacar la iniciativa duta a terme i la participació de les diverses entitats perquè fos possible.

Els protagonistes de la festa van ser els nens. Cada escola i cada entitat, representada per un estudiants, pare o mare de família, van penjar una targeta de nadal que representés la seva institució. I, com era d’esperar, tampoc va faltar la xocolata calenta la qual va formar una gran fila de gent.

Els estudiants de totes les escoles del barri: Ramón Casas, SEAT, Barkeno, Can Clos, Enric Granados, Polvorí i Pau Vila, a més dels diferents esplai del barri van col·laborar retallant en forma de flor ampolles de litre i mig d’aigua, per facilitar el treball a un grup de dones del Centre Cultural Estrelles Altes que després les van pintar i les van situar a l’estructura de fusta de l’arbre en uns tallers improvisats dins les oficines de la Unión d’Entitats.

DSC_0180

Dins d’aquest marc festiu, La Marina va preguntar a diversos veïns i veïnes per la iniciativa i els hi vàrem demanar un missatge al barri per les festes nadalenques, aquestes van ser les seves respostes:

Toñy Fernández, Centre Cultural Estrelles Altes

“Nosaltres el que emprenem sempre ho fem amb la il·lusió que la gent quedi amb la boca oberta.” (referent als bons comentaris que va merèixer l’arbre anit.)

“El meu missatge és que no s’oblidin que el nadal té una tradició que no cal oblidar-la i que és molt bonica.”

Benito Main, Escultor

“Que tinguem bon nadal i que ho passem tots feliços.”

“Em va sorprendre quan van dir de fer-ho perquè no em donava la idea de com anava a quedar de bé. Encara que aquestes coses ho han de dir els que vénen a veure-ho. Hauria d’haver estat més gran perquè no tenim espai. Necessitem tenir un espai on poder fer aquest tipus d’iniciatives.”

Esther Pérez, Consellera del barri per BeComú

“El meu missatge és col·laboració, unitat i reivindicació de gom a gom.”

Antonio Guillén, President de la Unió d’Entitats

“Hauria de ser habitual que tots tinguem la capacitat per treballar junts i anar construint un barri cada vegada millor amb la col·laboració del districte de Sants-Montjuïc. Que surti més força per fer que el barri sigui millor.”

Diego García, veí

“Que ens porti moltes cosetes de les quals no tenim, com el metro per exemple i coses per als nens.”

Dolores

“L’arbre està fantàstic, molt bé. Ja era hora que participéssim tots així, molt contents. Moltes felicitats i que el barri segueixi com està.”

Tony, veí

“Que hi hagi més treball.”

Rosalía Fernández

“El senyor és pau i és un moment molt íntim amb ell, i que ara és el moment just per cantar-li, adorar-li i celebrar amb ell.”

Rafael Amor

“L’arbre és molt bonic i les criatures no vegis com ho gaudeixen i els grans també.”

“Que ho passin tot tan bé com sigui possible i que a l’any es repeteixi el que s’està fent ara i que fins i tot ho superem.”

Antonia

“Molt amor i molta unió i treure rancors.”

Felipe Mayoral, Veí

“Que ho passin molt bé, tan bé com sigui possible, en harmonia i amb humilitat.”


Etiquetes d'aquesta publicació:
actualitatla MarinaNadalnoticies

Publicacions relacionades

Mas sospesa participar en la manifestació de l’11-S

El president de la Generalitat, Artur Mas, s’està pensant participar en la manifestació de l’Onze de Setembre, organitzada per Ara és

Reobre el camp de Mare de Déu de Port

El Municipal torna a funcionar durant la segona quinzena de març, amb gespa i amb uns lloguers més elevats JORDI

Gènere, identitat i relacions afectives a l’adolescència

Les dades del recent informe de l’ONU “El progrés de les dones” confirmen que malgrat les nostres lleis actuals (Llei d’Igualtat efectiva

Cap comentari

Escriu un comentari
Cap comentari, de moment! Pots ser el primer a comentar això!

Escriu un comentari

El teu correu electrònic no es mostrarà.
Els camps obligatoris estan marcats*