Curs gratuït de guiatge i eines d’interpretació de la Natura i Patrimoni Històric

Estigueu atents, tindrà lloc del 6 al 16 de juny

Font: Ajuntament de Barcelona

Per segon any consecutiu, es realitzarà el Curs de guiatge i eines d’interpretació de la Natura i Patrimoni Històric. Els objectius són diversos: donar els continguts teòrics i pràctics per realitzar activitats guiades en entorns naturals, aprendre el context professional del guiatge, saber utilitzar, identificar i interpretar els recursos naturals i el patrimoni històric, així com conèixer el valor naturalístic de la Muntanya de Montjuïc.

El curs, completament gratuït, es desenvoluparà del 6 al 16 de juny, període en el qual es faran 72 hores en total. Es realitzarà en entorns socials del barri, a la muntanya de Montjuïc i a espais naturals i històrics del districte.

Es busquen alumnes amb estudis mínims d’ESO, amb preferència qui tingui Cicle Formatiu de Grau Superior o Batxillerat, i que puguin expressar-se sense dificultats tant en català com en castellà. A més, un requisit essencial és l’interès en l’àmbit educatiu, ambiental, naturalístic o de temps lliure i turisme, juntament amb la voluntat de promoure el coneixement de l’entorn natural.

Si voleu saber-ne més, el pròxim 16 de maig a les 18 h tindrà lloc una sessió informativa a la Seu del Districte de Sants-Montjuïc.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.