Arriba el Correllengua de Sants, Hostafrancs i la Bordeta 2017

Cartell de Marta López-Fernández

El dissabte, 21 d’octubre, arriba el Correllengua 2017 a la plaça de Sants, on s’hi celebraran més d’una vintena d’activitats amb la finalitat de fomentar la llengua i cultura catalanes.

Divendres 20 d’octubre, però, tindrà lloc l’Acte de presentació del Correllengua a la Botiga Acabus d’Hostafrancs a les 19.30 h del vespre, amb el lliurament dels premis de la 9ª Edició del Concurs de Cartells del Correllengua, i l’actuació del cor Jove de la Coral de Sant Medir. També hi haurà un recital poeticomusical, a càrrec de Jaume Calatayud i Vicenç Monera, dedicat a Lola Anglada, protagonista de la festivitat i il·lustradora i narradora de contes infantils.

Entre les activitats programades destaca la mostra d’entitats, el dinar popular a càrrec del restaurant Terra d’Escudella, i el Manifest del Correllengua 2017, amb l’arribada de la flama i el parlament de la cantactriu santsenca, Núria Feliu.

A les 20 h del vespre, començarà el correfoc amb la Colla de Diables i Tabalers de l’Escola Barrufet i, cap a les 20.45 h, continuarà amb els Diables i Tabalers de Sants. A la nit se celebrarà el 3r concurs de rap i hip-hop, i hi haurà dos concerts a l’Auditori de les Cotxeres de Sants per part dels grups Icarians, i Catfolkin.

La comissió que organitza el Correllengua està formada per unes vint entitats del territori i es coordina a través del Secretariat d’Entitats.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.