Arriba el Correllengua de Sants, Hostafrancs i la Bordeta 2017

Cartell de Marta López-Fernández

El dissabte, 21 d’octubre, arriba el Correllengua 2017 a la plaça de Sants, on s’hi celebraran més d’una vintena d’activitats amb la finalitat de fomentar la llengua i cultura catalanes.

Divendres 20 d’octubre, però, tindrà lloc l’Acte de presentació del Correllengua a la Botiga Acabus d’Hostafrancs a les 19.30 h del vespre, amb el lliurament dels premis de la 9ª Edició del Concurs de Cartells del Correllengua, i l’actuació del cor Jove de la Coral de Sant Medir. També hi haurà un recital poeticomusical, a càrrec de Jaume Calatayud i Vicenç Monera, dedicat a Lola Anglada, protagonista de la festivitat i il·lustradora i narradora de contes infantils.

Entre les activitats programades destaca la mostra d’entitats, el dinar popular a càrrec del restaurant Terra d’Escudella, i el Manifest del Correllengua 2017, amb l’arribada de la flama i el parlament de la cantactriu santsenca, Núria Feliu.

A les 20 h del vespre, començarà el correfoc amb la Colla de Diables i Tabalers de l’Escola Barrufet i, cap a les 20.45 h, continuarà amb els Diables i Tabalers de Sants. A la nit se celebrarà el 3r concurs de rap i hip-hop, i hi haurà dos concerts a l’Auditori de les Cotxeres de Sants per part dels grups Icarians, i Catfolkin.

La comissió que organitza el Correllengua està formada per unes vint entitats del territori i es coordina a través del Secretariat d’Entitats.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.