Veïns del barri visiten les obres de la línia 9 del metro.

Amb la idea que es vegi com s’està treballant a l’interior de les estacions que obriran el 2018, el Conseller de Territori i sostenibilitat de la Generalitat, buy albion silver Josep Rull i la Regidora del Districte de Sants Montjuïc, cheap albion gold Laura Pérez van acompanyar una comitiva de veïns i veïnes de La Marina a fer una visita a les obres del metro de la línia 9, buy albion gold a la futura estació del Foc.

Van participar una vintena de veïns i veïnes de la Coordinadora d’Associacions de veïns de la Marina i l’Associació de Comerciants, a més de representants d’algunes entitats del barri i els consellers, Esther Pérez, de BEC i Sergi Sarri i Georgina Làzaro, albion gold de CIU.

Els veïns van rebre explicacions de part dels tècnics que dirigeixen l’obra sobre el que s’està treballant i el que encara manca per fer. albion silver Baixant set pisos d’escales es va poder observar els túnels i l’avanç de l’estructura.

El Conseller Josep Rull i la Regidora del districte Laura Pérez amb els tècnics.
El Conseller Josep Rull i la Regidora del districte Laura Pérez amb els tècnics.

Durant la visita, Rull va explicar als mitjans de comunicació l’avanç en les estacions de Foneria i Foc Cisell. “Tenen una estructura bàsica i s’està treballant per posar accessos a les andanes, cheap albion silver els ascensors i les escales mecàniques. La part d’accessibilitat i comunicacions s’ha d’afrontar amb les obres que començaran aquest mes de febrer”, va afirmar.

Durant el període 2012-2013 la Generalitat de Catalunya va invertir 80 milions d’euros per fer el túnel de línia 9 i 38 milions d’euros per acabar la catenària, la segona via i fer elements d’estructura. Ara es treballa per concloure les dues estacions, buy albion gold amb el finançament de l’acord signat entre la Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau i el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueres al desembre passat.

El metro arribará a la Marina el 2018, cheap albion gold després de més de 30 anys de lluita i reivinicació veïnal impulsades per les associacions i entitas del barri.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada