Veïns del barri visiten les obres de la línia 9 del metro.

Amb la idea que es vegi com s’està treballant a l’interior de les estacions que obriran el 2018, el Conseller de Territori i sostenibilitat de la Generalitat, buy albion silver Josep Rull i la Regidora del Districte de Sants Montjuïc, cheap albion gold Laura Pérez van acompanyar una comitiva de veïns i veïnes de La Marina a fer una visita a les obres del metro de la línia 9, buy albion gold a la futura estació del Foc.

Van participar una vintena de veïns i veïnes de la Coordinadora d’Associacions de veïns de la Marina i l’Associació de Comerciants, a més de representants d’algunes entitats del barri i els consellers, Esther Pérez, de BEC i Sergi Sarri i Georgina Làzaro, albion gold de CIU.

Els veïns van rebre explicacions de part dels tècnics que dirigeixen l’obra sobre el que s’està treballant i el que encara manca per fer. albion silver Baixant set pisos d’escales es va poder observar els túnels i l’avanç de l’estructura.

El Conseller Josep Rull i la Regidora del districte Laura Pérez amb els tècnics.
El Conseller Josep Rull i la Regidora del districte Laura Pérez amb els tècnics.

Durant la visita, Rull va explicar als mitjans de comunicació l’avanç en les estacions de Foneria i Foc Cisell. “Tenen una estructura bàsica i s’està treballant per posar accessos a les andanes, cheap albion silver els ascensors i les escales mecàniques. La part d’accessibilitat i comunicacions s’ha d’afrontar amb les obres que començaran aquest mes de febrer”, va afirmar.

Durant el període 2012-2013 la Generalitat de Catalunya va invertir 80 milions d’euros per fer el túnel de línia 9 i 38 milions d’euros per acabar la catenària, la segona via i fer elements d’estructura. Ara es treballa per concloure les dues estacions, buy albion gold amb el finançament de l’acord signat entre la Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau i el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueres al desembre passat.

El metro arribará a la Marina el 2018, cheap albion gold després de més de 30 anys de lluita i reivinicació veïnal impulsades per les associacions i entitas del barri.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.