El PDeCat es reuneix amb La Coordinadora de la Marina

Redacció i Fotografia:Laura Sicilia

S’apropa el mes d’abril, i el que per a la ciutadania suposa l’arribada del bon temps, per als partits polítics també suposa que cada cop queda menys per a les eleccions municipals.

Aquests darrers dies, pel barri de la Marina han passat polítics com Ernest Maragall, d’ ERC, Jaume Collboni, del PSC, o Josep Bou, del PP. El passat dilluns, va ser el torn del PDeCat. En aquest cas, no va ser el cap de llista, Joaquim Forn, qui va visitar el barri, ja que es troba a Madrid sent jutjat al Tribunal Suprem, sinó que va ser la Neus Munté, número 3 de la llista, la que va assistir a la Biblioteca Francesc Candel on l’esperaven membres de La Coordinadora. També hi eren amb ella, altres membres del partit com la Regidora Irma Rognoni i el Conseller, Sergi Sarri.

L’Abdó Florencio, president de La Coordinadora, va ser l’encarregat de repartir a tots els presents dos fulls on es trobaven les diverses propostes dels veïns i veïnes del barri, i posteriorment, anar-les comentant, juntament amb les aportacions de la resta d’assistents. (adjunt full de propostes assota) Mentre, els polítics del PDeCat prenien notes. Ells no van fer propostes per al barri, ja que van al·legar “estem treballant en el programa”.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.