Clarianes El temps actual a La Marina +20°C, Clarianes
Urbanisme

Llum verda per al Pla General d’Urbanisme que entre altres mesures inclou l’aixecament de la pressó a la Marina

Barcelona en Comú, PSC, ERC i Ciutadans donen llum verda al projecte urbanístic del barri de Sants-Montjuïc en contra dels vots del PDCat, amb abstencions de la CUP i PP
Llum verda per al Pla General d’Urbanisme que entre altres mesures inclou l’aixecament de la pressó a la Marina

El PdCat va acusar la formació Barcelona en Comú que les inversions de 59 milions d’euros que el consistori enviarà al nostre barri han estat per contraprestació a l’aixecament dels centres penitenciaris que entraran en funcionament a meitats d’aquest any al nostre barri. La resposta no ha trigat gaire a aparèixer i expliquen que la inversió destinada al nostre barri va dirigida sobretot a un nou equipament esportiu que entrarà en funcionament aquest mes de maig i l’arribada de l’L10 Sud.

Projecte d’unió de les línies L9 i L10

 

El ple del Districte d’ahir també va deixar clar la intenció dels partits polítics de què la Generalitat de Catalunya ha de fixar data per la construcció d’una residència per a la gent gran que se situaria al carrer Energia al barri de la Marina. Unanimitat per part de totes les formacions, amb l’abstenció del Partit Demòcrata Català, també es reclama la fixació d’una data de finalització del PERI d’Hostafrancs.

Mapa de la zona PERI d’Hostafrancs

El tram situat a l’esquena de l’Hotel Catalonia de la plaça Espanya va ser un punt d’informació de l’Eix comercial d’Hostafrancs i la Creu Coberta, però a finals de febrer va iniciar l’enderrocament de la zona que en un principi connectarà els carrers de Tarragona amb Creu Coberta per on abans s’alçava el cinema gai del carrer Tarragona per crear l’inici del carrer de Diputació amb equipaments públics, habitatges i un nou hotel.

 

També es va aprovar una millora integral de l’espai de la Rambla Badal entre Sants i les vies del tren a petició de la formació Ciutadans i revisió de l’arbrat de la zona per fer-lo més atractiu per als ciutadans, ERC per la seva banda ha demanat que el carrer Vilardell sigui una nova rambla de vianants.

 

Medalles concedides al Secretariat d’Entitats i a Maria Ortega de la Marina

El consistori va decidir aprovar el reconeixement a l’entitat que estructura la xarxa d’associacions dels barris de Sants, Hostafrancs i la Bordeta pel seu incansable treball i esforç per estructurar una xarxa de participació ciutadana en els seus anys d’existència.

 

Maria Ortega li concedien ahir aquest reconeixement després d’una llarga vida liderant la lluita per la dignificació del paper de la dona al barri del Polvorí. Ortega és presidenta del Centre Cultural Áncora i membre d’unes moltes associacions més. Se li atribueix el seu paper activista al llarg de més de seixanta anys per dignificar el seu barri i el creixement personal i igualtat de la dona en una societat canviant com va ser la transició i l’assoliment de la democràcia.

 

Podeu veure el plenari sencer al reproductor següent

 

Man Hoh Tang Serradell

Man Hoh Tang Serradell

Sóc director de la Revista YOUNG a Espanya, m'apassiona escriure, informar i opinar sobre política ja que vaig estudiar Ciències Polítiques a la Universitat de Barcelona.Publicacions relacionades

Les queixes pel transport públic protagonitzen un tens consell de barri

SARA TORREMOCHA| El Consell de Barri de la Marina de Port i la Marina del Prat Vermell, d’aquest 10 d’abril, ha

La Marina parla sobre les eleccions

La publicació La Marina i La Marina FM busca les veus de tots els veïns i veïnes del barri perquè

Alberto Fernández (PP) reclama prioritzar la L10 abans que la unió de tramvies

Alberto Fernández, president del Grup Popular a l’Ajuntament de Barcelona, ​​denuncia que “el protocol signat entre la Generalitat i l’Ajuntament

Cap comentari

Escriu un comentari
Cap comentari, de moment! Pots ser el primer a comentar això!

Escriu un comentari

El teu correu electrònic no es mostrarà.
Els camps obligatoris estan marcats*