La plataforma “Can Farrero no se toca” consensua la seva posició pel monogràfic d’avui

Reunió d'ahir al vespre a la Cassa del Rellotge.

Una setantena de persones van deixar petita la sala del primer pis de la Casa del Rellotge, que  ahir  a la nit va cedir el seus locals als veïns de Can Farrero per a debatre la seva posició al monogràfic d’avui, convocat per l’Ajuntament. Fa mesos que estan mobilitzats davant els plans municipals de construir un nou Centre d’Atenció Ciutadana al lloc on ara són els jardins.

A la reunió es va arribar al consens d’anar al monogràfic amb la voluntat d’escoltar. Creuen en l’ànim de l’Ajuntament de fer alguna proposta alternativa i volem arribar a una entesa que els permeti garantir el parc tal com és. Fins aquesta tarda, però, no es coneixerà si hi ha sobre la taula alguna proposta alternativa o no, i de ser així, quins serien els detalls.

Els veïns de la plataforma, organitzats en comissions; de comunicació, de treball tècnic, de seguiment, de pancartes, no estan disposats a cedir en el principal, però tenen la predisposició de trobar una sortida satisfactòria per a totes les bandes,  que possibiliti el nou edifici municipal i tampoc no afecti altres veïns.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada