La Bàscula inaugura la sala gran

La renovada sala gran de La Bàscula Espai Musical ha inaugurat avui a la tarda aquest espai amb actuacions dels alumnes i d’altres grups convidats. Així, després de tres mesos d’obres s’ha pogut reobrir aquest escenari que acull noves infraestructures i tècniques millorades.

L’entrada dels assistents la iniciat gran temes clàssics versionats per Rocío Seligrat a la veu i Anscari Montori a la guitarra. La joia de Montjuïc tampoc ha faltat a l’esdeveniment amb animats temes com “paquito chocolatero” o “l’amparito roca”. Després ha sigut el torn dels més joves de l’escola taller els quals han mostrat les seves arts tocant la bateria. L’exhibició dels Brincaderia ha continuat amb l’acte que s’ha finalitzat amb les actuacions dels adults de l’escola taller.

A l’acte hi ha assistit Georgina Latro, consellera de territori dels barris de La Marina, qui ha destacat que “aquesta sala ja no només serà de concerts. Ara a més serà una sala de dansa, teatre i d’altres, és un espai per tota la gent del barri”. A part d’aquestes noves activitats que acollirà el nou espai de La Bàscula a partir d’ara el centre esdevindrà un punt jove.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.