No es pot rebre informació. El temps actual a La Marina 0°C, No es pot rebre informació.

‘Star Wars: el despertar de la força’, una pel·lícula a l’alçada de la saga

‘Star Wars: el despertar de la força’, una pel·lícula a l’alçada de la saga

“Trenta anys després de la victòria de l’Aliança Rebel sobre la segona Estrella de la Mort (fets narrats en l’Episodi VI: El retorn del Jedi), la galàxia està encara en guerra. Una nova República s’ha constituït, però una sinistra organització, la Primera Ordre, ha ressorgit de les cendres de l’Imperi Galàctic. Als herois d’antany, que lluiten ara en la Resistència, se sumen nous herois: Poe Dameron, un pilot de caça, Finn, un desertor de la Primera Ordre, Rei, una jove chatarrera, i BB-8, un androide rodant. Tots ells lluiten contra les forces del Mal: el Capità Phasma, de la Primera Ordre, i Kylo Ren, un temible i misteriós personatge que empunya un sabre de llum vermella”.

Aquesta és la sinopsi de “El despertar de la força”, una pel·lícula que ja ha trencat rècords. En només el primer cap de setmana va recaptar un total de 529 milions de dòlars a tot el món en entrades.

“Tot i que l’esquema és el mateix de les pel·lícules clàssiques de la saga, deixa un bon sabor de boca i més a aquells que anàvem amb poques expectatives”. Juan Bibián Mateo, cinèfil, ens aporta la seva valoració sobre la setena pel·lícula de Star Wars. “No sóc fan de la saga galàctica, tot i que el record de la primera de la sèrie, allà pel llunyà 1977, em va omplir d’il·lusió, màgia i diversió”.

La crítica de cinema sencera la podreu llegir a la publicació de gener de La Marina. No us la perdeu!


Publicacions relacionades

Exposició “Passant, present i futur” a la Biblioteca Francesc Candel

El passat dia 21 de Novembre, va tenir lloc a la Biblioteca Francesc Candel una nova exposició anomenada “Passat, present

L’Ajuntament de Barcelona obre una nova convocatòria del Pla BUITS

L’Ajuntament de Barcelona ha obert una nova convocatòria del Pla BUITS per posar a disposició de les entitats sense ànim

Cap comentari

Escriu un comentari
Cap comentari, de moment! Pots ser el primer a comentar això!

Escriu un comentari

El teu correu electrònic no es mostrarà.
Els camps obligatoris estan marcats*