Molt bon paper del Sants al Torneig d’Històrics

ERIC BARRACHINA// Derrotats però donant molt bona imatge. Així finalitza la participació de la UE Sants en el Torneig d’Històrics. UE Sant Andreu i CE Europa eren els rivals a batre que tenien els nostres. Tot i la inferioritat, ambdós equips han suat de valent per poder guanyar als santsencs. Els dos partits han tingut una durada de 45 minuts únicament.

En el primer partit davant l’Europa l’equip ha començat donant molta guerra amb dues ocasions, una d’elles a pilota aturada, que no han pogut convertir en gol. Sense domini de cap equip, els de Gràcia s’han trobat amb un penal a favor que no han desaprofitat. Amb l’1-0 en contra i quan faltaven 5 minuts pel final Sergio Navarro ha vist com li anul·laven un gol per forà de joc que hagués significat l’empat. Finalment el resultat ha estat d’1-0.

La UE Sant Andreu era el següent rival. Com al primer partit el Sants ha començat amb una opció que el podria haver posat per davant. Com un calc del primer partit, quan el partit no tenia cap dominador el Sants rebia el primer i únic gol del partit. Cada equip ha disposat d’una opció marcar però els porters o el pal refusaven les ocasions. Al final del partit una picabaralla i un ball d’amonestacions ha embrutat una mica el partit.

En plena pretemporada el Sants pot estar content de com ha anat el torneig, ja que ha plantat cara a dos equips de categories superiors. Els de Tito Lossio ja han tornat als entrenaments per seguir amb la preparació pel debut en Lliga que serà el 7 de Setembre a casa davant el Montcada CD.

Fotografia: 11 titular del Sants davant l’Europa/Torneig d’Històrics

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.