Primeres incorporacions a la UE Sants

ERIC BARRACHINA// L’ascens a Primera Catalana ha estat una gran notícia per a l’entitat i després de tantes celebracions l’equip ja comença a perfilar la plantilla de cara a la pròxima temporada. La idea del club i de Tito Lossio és mantenir el mateix bloc d’aquest any. Tot i això diferents jugadors marxen del club per diferents motius i l’equip s’ha vist obligat a recórrer al mercat de fitxatges.

El primer equip ha confirmat les baixes de David Muñoz que per motius d’estudis no podrà continuar. A més Marco Hernández marxa de l’entitat després de no comptar amb masses minuts i l’Alberto Sanz partirà direcció Anglaterra per motius laborals. L’última baixa serà la de Jandro que ha fitxat pel Can Vidalet.

Per tal de sobreposar-se a les baixes, el Sants ha incorporat a un total de 7 jugadors. Des de la pedrera, Alex de la Iglesia, David Llauradó i Felipe Sáez ajudaran al primer equip en aquest nou repte. El primer ha jugat aquesta temporada amb l’Amateur B mentre que el David i el Felipe pugen directament del juvenil.

A més el mercat de fitxatges ha permès incorporar a l’habilidós extrem Moha que aquesta temporada ha jugat al Divisió d’Honor del Sant Andreu i al Nacional del Bellvitge. Juntament amb ell arribaran l’extrem Pau Navàs procedent del juvenil del Jàbac, el central Alberto Gómez del Gavà i el també central Adrià Espinosa del Begues.

Fotografía: UE Sants

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.