Els Mini i els Infantil guanyen en l’inici de la segona fase de la temporada

El Club Esportiu La Marina ja ha començat la segona fase de la temporada. Els més petits han superat amb èxit els seus partits d’aquest cap de setmana. Amb aquestes victòries, els Mini ascendeix posicions a la classificació i els Infantils continuen líders del seu grup. Per la seva banda, els més grans no han pogut seguir sumant victòries: Els Junior han perdut per la mínima i els Sènior s’han quedat a 9 punts de la victòria. El proper cap de setmana jugaran per recuperar de nou el liderat.

Aquí teniu els resultats del C.E. La Marina de la passada jornada:

Resultats:

MINI

C.E. LA MARINA:  67  –  SANTA CATERINA DE SIENA:  63

INFANTIL
C.E. LA MARINA:  52  –   C.B. CIUTAT VELLA A:  46

JÚNIOR
C.E. LA MARINA:  51  –  U.E. SANT FOST:  54

SÈNIOR
C.E. LA MARINA:  56 – CASTELAO WEBS CASINO DEL CENTRE A:   64

Deixant de banda els resultats esportius, el passat 12 de gener es va fer la presentació oficial del Club Esportiu La Marina. Van ser dues hores molt emotives, on jugadors i afició van fer pinya i van gaudir conjuntament d’un ambient festiu amb música i menjar per a tots els assistents. Destaquem la gran tasca que fa el C.E. La Marina per tal que el barri de La Marina creixi forjant els valors de l’esport.

Alhora, el primer partit del 2016 es va disputar fa una setmana i va destacar amb les victòries del l’Infantil el Júnior i el Sènior. Els més petits, tot i que no van guanyar, ho van donar tot en el terreny de joc. A poc a poc van millorant el seu joc i van agafant confiança.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.