Arriba la 14a edició de firaentitats

Un total de 169 entitats s’aplegaran aquest dissabte 16 de maig durant la 14a edició de FiraEntitats, un esdeveniment que agrupa totes les entitats de Sants, Hostafrancs i La Bordeta. La mostra que va començar ara fa 20 anys, a l’auditori de les cotxeres de Sants, acull diverses activitats com tallers de pintures, intercanvi de plaques de cava o concerts.

Programa FiraEntitats

També dissabte, es celebrarà la 5a Festa Intercultural amb les entitats de la Taula intercultural. Aquesta festa inclourà activitats de dansa, poesia, tallers, jocs, artesania, contacontes i, cuines d’arreu, entre d’altres.

La novetat més destacada d’aquesta edició és el concert que oferirà Barnasants amb motiu del seu 20è aniversari: 6 hores sense parar amb primeres figures de la música de cantautors del país.

Enguany, es realitzarà el primer concurs fotogràfic a Instagram de FirEntitats. A través de l’etiqueta #firaentitats15 els veïns i veïnes del districte podran penar les seves fotografies a la xarxa social i participar en aquesta primera edició d’aquest concurs.

cartellconcursfotograficinstagramfirentitatssantsmaig2015

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.