Auditori ple en la presentació del llibre “Voces y Gritos del Silencio” de Nicanor López

Per Patricia Rubio//

El passat dia 21 va tenir lloc a la Biblioteca Francesc Candel la presentació del llibre de temàtica poètica del nostre veí Nicanor López.

Un acte on l’autor va estar acompanyat de familiars i amics omplint tots els racons de la sala d’estima i admiració.

‘’Faig poesia en qualsevol lloc i sempre té bona acollida’’

Nicanor, nascut a un poble de Salamanca i veí de la Marina de Sants des dels ‘60, té ‘’el seu cor trencant entre Castella i Catalunya […] agraït per les seves arrels i agraït per la ciutat que li va acollir’’ pública la seva tercera obra a pocs dies del Dia del Llibre. La seva obra presenta una sèrie de poesies dedicades als seus familiars, a qüestions socials i de la vida quotidiana i homenatjant a figures cèlebres de la nostre literatura com, Antonio Machado, Federico García Lorca i Francesc Candel. On la simplicitat, la delicadesa i la solemnitat formen part dels seus versos.

‘’M’inspiro sempre en les coses de la vida, és el major llibre obert que existeix per copiar. Hi ha que cridar contra el mal, hi ha que riure al bé, però hi ha que plorar amb el que pateix i riure amb el que riu’’

Nicanor, també, dedica els seus poemes al barri i a la situació actual econòmica-social que pateix, no obstant això, va brindar aquestes paraules: ‘’és un barri obrer molt interesant perquè hi ha gent senzilla. I dins de la gent senzilla és on millors cors hi ha’’.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.