El Carnestoltes per als més petits als Jardins de Can Farrero

/Carnestoltes infantil/ Judit Valdés

JUDIT VALDÉS

La jornada de Carnestoltes de la Marina de dissabte la inaugurava una festa per als més petits als Jardins de Can Farrero, al costat del Centre Cívic la Casa del Rellotge. L’esdeveniment, organitzat per la Ludoteca Casa dels Colors, va incloure un concurs de disfresses i una actuació de Jordi Tonietti.

El cel, gris, desentonava davant de les disfresses de tots colors dels nens i nenes de totes les edats que van anar ocupant els Jardins a mesura que passava el matí. El concurs de disfresses, que començava oficialment a les 11:30 i incloïa una desfilada dels participants per l’escenari, va premiar l’originalitat: un Bob Esponja, un boletaire-bolet, uns ancians molt joves i molts més. A la plaça també es van veure moltes princeses, superherois i animalets: tots els disfressats haurien estat dignes guanyadors.

Un concert molt animat portat per Jordi Tonietti, la seva harmònica i la seva guitarra, va entretenir els infants, que van participar, ballar i riure tota l’estona. Els organitzadors de la festa, la Ludoteca Casa dels Colors, van lamentar que no tots els nens volguessin participar en el concurs de disfresses, però van celebrar la bona assistència i la xerinola en un dia que no acompanyava.

 

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.