La Vinya celebra les seves festes majors

Andrea Bello

La calor no ha estat un impediment perquè els veïns i veïnes s’hagin pogut apropar als jardins de Ca l’Alena i gaudir de totes les activitats emmarcades dins de la festa major de la Vinya.

Les activitats com la Festa de l’aigua i la Festa de l’escuma han estat claus perquè menuts i grans fugissin de les altes temperatures mentre jugaven i es remullaven una mica. A més, els concerts que s’han ofert han estat la millor manera de fugir de les nits desvetllades per culpa de la calor. Per als més joves però, l’activitat més destacada ha estat el taller de grafiti.

El cap de setmana s’ha completat amb altres activitats ja molt reconegudes com els jocs de taula, sobretot el Bingo, el dinar de germanor o la paella i fideuà popular. La festa es va tancar amb l’actuació de ball de Laia Dance Grup, els focs artificials i el correfoc.

En definitiva, els veïns i veïnes no es van rendir a la calor i van participar activament en les festes ja sigui participant en les activitats i, fins i tot, ajudant al muntatge de l’escenari.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.