Què fer a la Marina aquest cap de setmana?

Cada setmana, us proposem algunes activitats als barris de la Marina i al districte de Sants-Montjuïc per gaudir del cap de setmana.

MUSEUS: Les entranyes dels museus municipals a l’abast del públic

Dissabte 2 de desembre de 10 a 19h. Diferents museus de la ciutat.


Els museus que participen a la primera edició d’ iN MUSEU oferiran visites exclusives gratuïtes a les reserves, els tallers de restauració i altres espais habitualment restringits de la mà dels professionals tècnics que hi treballen. Tindreu nova oportunitat el 3 de febrer.

MÚSICA: Elton John torna a Montjuïc

Diumenge 3 de desembre. Palau Sant Jordi

 

El músic britànic estarà acompanyat per la seva banda habitual amb Nigel Olsson a la bateria, Davey Johnstone a la guitarra, Matt Bissonette al baix, John Mahon a la percussió i Kim Bullard als teclats.

En aquest concert farà un repàs a la seva extensa carrera que abasta cinc dècades i inclourà tots els seus grans èxits, així com una selecció del seu darrer àlbum d’estudi Wonderful Crazy Night.

CINEMA: Festival Internacional de Cinema i Discapacitat

Divendres 28 de novembre fins el 3 de desembre. CaixaFòrum.

CaixaForum és la seu d’una nova edició del Festival Inclús que obre aquesta cinquena edició amb la preestrena de la pel·lícula Wonder, dirigida per Stephen Chbosky i protagonitzada per Jacob Tremblay, Julia Roberts i Owen Wilson.

La mostra inclou també una programació destinada al públic infantil, on tant la sessió de curts com els tallers estan enfocats i adaptats als més petits.

Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.

ESPECTACLES: El Mag Lari torna al Condal

Fins al 21 de desembre. Teatre Condal (Av. Paral·lel, 91).

 

El Mag Lari fa 25 anys que va començar a fer màgia. I què millor que celebrar-ho amb un espectacle on reuneix els seus 25 números més emblemàtics.

25 anys d’il·lusions que han convertit aquell jovenet tímid, en un home que ha acomplert el seu somni: il·lusionar a tot tipus de públics i alhora poder viure de la il·lusió.

 

GASTRONOMIA: La Marina Tapea

Fins l’1 de desembre. Diferents indrets de la Marina.


Darrera oportunitat per a tastar a la ruta de les tapes de la Marina, el divendres de 19 a 23 h les tapes amb la beguda per 2.40€ als locals La Sal del Port, Toma Tapa, La Patatona, la Pizzeria Ciao Gió, La Dor, La Teberna del Conde, el Paddok, O’Rincon, el Bar Jueves 5, Entre Tapes i l’Enric i Pau.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.