La plataforma COMEET prepara la creació d’un mosaic col·lectiu

L'acció consistirà en pintar unes 2.000 peces de fusta triangulars entre els assistents

La plataforma COMEET, especialitzada en la comunicació i la cohesió d’equips, centrada en l’àmbit social, educatiu i empresarial, organitza el cap de setmana del 24 i 25 de novembre dues propostes creatives familiars pel Districte de Sants-Montjuïc.

La primera activitat és el divendres 24 de 17:30 a 20:30 als patis interiors del Carrer Química, on la plataforma prepararà la creació d’un mosaic col·lectiu. Aquesta acció consistirà en pintar unes 2.000 peces de fusta triangulars entre tots que, poc a poc, aniran donant forma i color al gran mosaic.

La segona proposta, La Festa de Les Cultures, tindrà lloc el dissabte 25 de 10 a 14:30h a la Plaça Súria. Aquesta activitat consistirà en la creació de tres tallers; el taller de mandales, el taller de màscares i el taller d’aquarel·la. A més a més, la Festa de Les Cultures incorporarà un espai per a la reflexió sobre temes culturals.

El Districte, en cas que les associacions, entitats i comerços vulguin acudir a les activitats, ofereix posar taules i cadires per a que aquests puguin fer difusió o oferir alguna activitat que pugui ser interessant a nivell familiar.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.