Què fer a la Marina aquest cap de setmana?

Cada setmana, us proposem algunes activitats als barris de la Marina i al districte de Sants-Montjuïc per gaudir del cap de setmana.

FIRES: Fira del taxi a Barcelona

Del 11 al 12 de novembre. Palau Sant Jordi.


Un any més es celebra la Fira del taxista on es reuneixen en un mateix espai totes les marques proveïdores del sector i tot tipus d’activitats relacionades amb la millora de la professió.

ESPORT: Carrera de la dona

Diumenge 12 de novembre. Av María Cristina

Se celebra una nova edició d’aquesta tradicional carrera que aquest any té una gran novetat, un canvi d’horari: la sortida serà a les 9:00 hores. La Carrera de la dona de Barcelona és una de les vuit que formen part de l’esdeveniment esportiu femení més gran d’Europa, amb proves a diferents ciutats espanyoles. Barcelona, tanca aquest circuit que fomenta la participació esportiva femenina i ajuda a combatre el càncer.

EXPOSICIONS: Expominer Barcelona market

Del 10 al 12 de novembre. Fira de Barcelona, recinte Montjuïc .

Un any més torna a Barcelona el Saló Internacional de Minerals, Fòssils i Joieria de Barcelona, l’aparador més gran del Sud d’Europa on trobar el teu mineral preferit i el millor regal per aquest Nadal. Vés-hi, gaudeix i emportat una pedra de regal cada dia. A més, et pots apuntar als tallers d’energies renovables, xerrades acadèmiques, cerca d’or…

Portes obertes al jardí botànic

Diumenge 12 de novembre. Jardí Botànic (C. Doctor Font i Quer, 2)

Fes una passejada entre les mostres de vegetació mediterrània, un petit viatge a regions com Austràlia, Califòrnia, Sud-Àfrica o Xile. És, sobretot, una flora variada (representa el 20 %) tot i que no és de les més habituals sobre la superfície de la terra.

TEATRE: Musical “Castle School”

Del 12 de novembre al 3 de desembre. Teatre Victòria.


L’Albert és nou a Castle School, un prestigiós internat de Londres, i ben aviat és assetjat per alguns nois de la classe. També s’enamora de la Maria, una noia tímida a qui fa poc que se li ha mort la mare, i a poc a poc i a mesura que el curs avança, el nouvingut va coneixent els companys de classe que l’acompanyaran en el transcurs de l’any. Amb ells experimentarà sensacions de tota mena i una idea en comú engrescarà tota la colla: un concurs internacional de musicals.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.