Què fer a la Marina aquest cap de setmana

Cada setmana, us proposem algunes activitats als barris de la Marina i al districte de Sants-Montjuïc per gaudir del cap de setmana.

FESTES: Halloween Jove a la Bàscula

Dimarts 31 d’octubre. Espai Jove La Bàscula (Carrer del Foc, 128).

La jornada d’oci nocturn alternatiu per a joves de 14 a 22 anys, amb activitats simultànies als diferents espais interiors del recinte de La Bàscula. Cal inscripció prèvia. Dimarts 31, de 18h fins a la mitjanit.

MÚSICA: 9a edició Festival “BIS – Barcelona Independent Sessions”

Del 3 al 4 de desembre. Centre Cultural Albareda (C Albareda, 22*24).

Barcelona Independent Sessions és un festival i una fira discogràfica feta des dels segells de música independent de Barcelona. Al Centre cultural Albareda n’acollim una de les jornades, estigueu atents al cartell.

GASTRONOMIA: Mercat de la Terra Slow Food Barcelona

Del 15 d’octubre al 12 de desembre. Jardins de les Tres Xemeneies (Av. Paral·lel, 49).

El parc de les Tres Xemeneies –al barri del Poble-sec–, rep productors i consumidors d’aliments locals i km0, un cop per setmana, per tal de consolidar aquest tipus de mercats a la ciutat.

FIRES: EL Saló del Manga celebra vint-i-cinc anys del mític Dragon Ball al nostre país

De l’1 al 5 de novembre. Fira de Montjuïc (Av. Maria Cristina, Palaus 1, 2, 3, 4, 5 i plaça Univers).


Bola de Drac és un dels fenòmens del manga que més ha fet per popularitzar el gènere a casa nostra. Per celebrar el 25 aniversari de la primera edició del manga de Bola de Drac al nostre país, el XXIII Saló del Manga de Barcelona celebrarà una sèrie de tres conferències relacionades amb l’aclamada creació del mangaka Akira Toriyama.

GASTRONOMIA: La Marina Tapea

Tots els divendres fins l’1 de desembre. Diferents indrets de la Marina.


Cada divendres de 19 a 23 h les tapes amb la beguda per 2.40€ als locals La Sal del Port, Toma Tapa, La Patatona, la Pizzeria Ciao Gió, La Dor, La Teberna del Conde, el Paddok, O’Rincon, el Bar Jueves 5, Entre Tapes i l’Enric i Pau. Vota pels teus preferits i si fas la ruta sencera podràs guanyar un sopar per a dos persones al local amb les millors valoracions dels consumidors.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.