Què fer a la Marina aquest cap de setmana

Cada divendres, us proposem 5 activitats als barris de la Marina i al districte de Sants-Montjuïc per gaudir del cap de setmana.

Barcelona Games World

Del 5 al 8 d’octubre. Fira de Montjuïc (Av Reina Maria Cristina, 2*16). La segona edició de Barcelona Games World (BGW), el saló sobre videojocs organitzat per l’Associació Espanyola de Videojocs (AEVI) i Fira de Barcelona, ​​comptarà amb les principals competicions nacionals de eSports com la League of Legends, les finals dels PlayStation Plus Challenges, un Màster Event de Tekken World o la final de campionat nacional Mario Kart 8 Deluxe. Els tornejos, on jugaran tant equips aficionats com equips professionals, se celebraran a les 3 sorres dels Palaus 1 i 2 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

30è aniversari de la Unió d’Entitats

Dissabte 7 d’octubre, tot el dia. Plaça de la Marina. La celebració del trentè aniversari ve carregat d’activitats per a tot el dia, ràdio des de la plaça a càrrec de l’Associació de Mitjans de Comunicació Local (La Marina, 102.5 FM), tallers, concerts, taules rodones i per suposat el dinar popular. Us convidem a passar el dia amb les entitats que donen vida al barri de la Marina.

 

Cicle “Petits cinèfils”

Dissabte 7 d’octubre a les 11:30 h. CaixaForum centre social i cultural (Av Francesc Ferrer Guàrdia, 6*8). Charles Chaplin: ‘El Circo’. Comèdia romàntica, 1928, Estats Units. Pel·lícula muda amb rètols en castellà. Preu: Entrada general de: 4 € /sessió · 50% de descompte per a clients de “la Caixa”.

“Festa Major d’Hostafrancs” : XII Fira Medieval

Del 7 al 10 d’octubre. Creu Coberta i Consell de Cent. Els comerciants de Creu Coberta surten al carrer en una de les festivitats més destacades de Barcelona del mes d’octubre. Durant tot el cap de setmana hi podràs trobar artesans, demostracions d’oficis, animacions de carrer, tallers i una haima que oferirà degustacions de té i pastes i presentacions de grups molt diversos d’espectacles medievals.

Taller ‘Pintar la llum’

Del 09 de setembre al 07 de gener. CaixaForum centre social i cultural (Av Francesc Ferrer Guàrdia, 6*8) Com podem representar la llum i els seus efectes en una tela? En aquest taller descobriràs com es fa. A través de l’observació i l’experimentació, comprovaràs com la llum es reflecteix i com es transforma, i tindràs l’oportunitat de representar-la en situacions molt diferents, seguint el rastre d’una pista molt pràctica: la llum és color.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.