“Tiempos de Sal”, la obra de Lola Fernández Estévez, arriba aquesta tarda a la Francesc Candel

Aquesta tarda, a les 19 h, la sala polivalent de la Biblioteca Francesc Candel presenta la nova novel·la de l’escriptora cordovesa fincada a Catalunya, Lola Fernández Estévez, “Tiempos de Sal”.

Dijous passat l’escriptora va tenir una cita amb el locutor Javier Artiga (Més A prop Teu, La Marina) que ha descrit la seva novel·la com “Una intriga subjugant i subtil que ens parla de l’esclavitud exercida sobre les dones i de com la lluita i l’esperança són els únics camins a seguir”.

L’obra parteix de les aventures de la historia de la Judith, una jove equatoriana segrestada per una organització delictiva destinada al tràfic de dones. El dia que aconsegueix la llibertat després de fugir dels seus captors, arriba a una mansió on es farà passar per una dona de fer feines. Allà la seva senyora, Isabel, li farà veure ràpidament les ombres d’una vida plena de secrets obscurs.

L’obra ha rebut el premi de novela Editnovel 2016 amb “Temps de sal” i el segon premi de relats amb l’obra “La niña de la niebla” de Pábilo editorial.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.