Què fer a la Marina aquest cap de setmana

Cada divendres, us proposem 5 activitats als barris de la Marina i al districte de Sants-Montjuïc per gaudir del cap de setmana.

Cinema de terror a La Marina

Pl Teresa Claramunt. Divendres 8 de setembre, a les 21.30 h. Amb l´objectiu de dinamitzar les petites places de la Marina arriba aquesta iniciativa impulsada per la voluntat dels propis joves del barri, avui es projectarà la cinta ‘The Babadook’.

Campionat de joves arquers a Montjuïc

Fossars Municipals de Tir amb Arc, Ctra. Montjuïc, 62*68. Diumenge 10 de setembre, a les 09:00 h. Aquesta competició esportiva vol incentivar al màxim la participació dels infants i joves que gaudeixen de la pràctica del tir amb arc i és un dels esdeveniments més populars i apreciats entre els clubs de tir de Catalunya. Organitzat i patrocinat pel Club Arc Montjuïc.

Brunch in the Park

Diumenge 10 de setembre a les 20:00h. Jardins de Joan Brossa. Entrada per la pl. de la Sardana. La trobada té lloc els diumenges d’estiu i ocupa els jardins de Joan Brossa amb música electrònica, activitats infantils i gastronomia per a tots els públics. S’hi poden conèixer les novetats dels dissenyadors emergents, gaudir amb els més petits d’activitats i tallers, tastar plats nous amb els camions de cuina sobre rodes i els estands de menjar i, sobretot, ballar al ritme de la música electrònica.

Manifestació 6a. Marxa de Torxes per la Independència

Recorregut: Pas Fructuós Gelabert, pl. Bonet i Muixi, pl. Ibèria, c/ Rossend Arús, ptge. Baró de Griñó, c/ Rei Martí, c/ Guadiana, c/ Premià, c/ Masnou, c/ Miquel Bleach, c/ Callao, c/ Muntadas fins el Parc de l’Espanya Industrial. Diumenge 10 de setembre a les 20h. Impulsada per Sants Montjuïc per la Independència i amb el suport de prop d’una vintena d’entitats i associacions del districte de Sants-Montjuïc.

Teatre “Life Spoiler” de Marc Angelet i Alejo Levis

Sala FlyHard, c. Alpens, 3. Fins al 21 de setembre. Què passaria si sabéssim que tot està determinat? Que el destí, tal com ens el van explicar, no és un conte o un recurs dramàtic en les tragèdies gregues, sinó una realitat absoluta, científica, matemàtica? Com ens afectaria al nostre dia a dia? A les nostres relacions? A les nostres creences més íntimes? Aquest és el joc. Un joc al qual s’enfronten un parell de personatges. Una primera cita del que, saben, serà la seva futura vida en comú. Però, podem enamorar-nos de la persona de qui sabem que ens enamorarem?

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.