La Fira Marinera i de la Pagesia omplirà el barri amb una gran festa

El tram que va del carrer de Mineria fins al carrer de Foneria del Passeig de la Zona Franca es veurà afectat el dissabte 6 de maig per una nova edició de la Fira Marinera i de la Pagesia. És la tercera edició de la mostra de comerç del barri, però la primera que el barri li dedicarà a la producció de productes artesans de proximitat. Organitzat per l’Associació de Comerciants la Marina, esperen enguany mantenir o millorar el nombre de visitants que s’hi van aplegar la passada edició. Com a totes les mostres de comerç, el barri viurà una gran festa per celebrar l’arribada del bon temps on tots els comerços del barri disposaran d’un espai on els veïns i veïnes podran tafanejar, comprar, passejar i gaudir de les actuacions. Aquestes propostes han demostrat que ajuden a fer que el ciutadà conegui el comerç de proximitat i conscienciar l’esforç que els petits i mitjans botiguers han de fer front per arribar a poder pagar les factures i generar nous consumidors per als seus establiments. És, en efecte, un esdeveniment clau que no us podeu perdre, ja que descobrireu l’ampli ventall de comerç que podeu trobar tot l’any a prop vostre.   Les actuacions que s’hi concentraran a l’escenari de la fira serveixen per a promocionar també el talent, l’esforç, el treball en equip i en algunes d’elles, la promoció de les nostres tradicions gràcies als mateixos veïns i veïnes, ompliran de música l’acte que s’allargarà des de les 10 del matí fins a mitja tarda.

Programa d’actuacions previstes

10.00 h Danses urbanes 11.00 h Gegants de la Marina. Diables de l’art 12.00 h Exhibició de ball. Centre Cultural d’Estrelles Altes 12.30 h Taller de sabons. 17.00 h Taller de sabons. Centre d’educació especial de Nostra Senyora de Montserrat. 17.15 h Cantada d’Havaneres. Grup Folk Montjuïc. 19.00 h Velvet Candles Doo Wop

Per als més menuts, l’Associació de comerciants ofereix obsequis per aquells nens i nenes que vinguin disfressats d’Hereu o Pubilla o Pagès i Pagesa, una manera amable d’incentivar als més petits de la casa i a la vegada els més exigents perquè gaudeixin d’una festa que molts esperàvem amb entusiasme.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.