Una festa entre veïns que dóna enveja

IMG-20160608-WA0008
Vista des de dalt del pati interior de Can Clos durant les seves festes.

Can Clos va viure la setmana passada un ambient  de veïnat i de molt entusiasme. Els de Can Clos, en l’argot del barri, van aprofitar gairebé tres dies; el 3, 4, i 5 de juny per ballar, jugar al futbol, veure exhibicions de motos i fins i tot van instal·lar un karaoke al mig de la plaça. Quina festa!

IMG-20160608-WA0003 ok - copia

Veïns i altres visitants – a més dels curiosos que sempre hi són – van emportar-se una bona imatge, on la gent conviu i comparteix i el veí no fa por ni desconfiança, sinó més bé una oportunitat per fer amistat i sumar-li al projecte de barri. Quelcom sigut aquest. Perquè sovint no és u sinó molts; millorar l’escola, aconseguir el centre esportiu o altres. I entremig la colla del bar parlant del Barça, l’Espanyol o la Roja. Tothom es coneixia. Això ara ja no passa en la majoria dels barris.

L’Associació de Veïns i veïnes, que encapçala Rosalia Fernádez va assegurar que estaven massa contentes per la participació, encara que la feina les havia deixat una mica esgotades.

El diumenge es va celebrar un concurs de paelles hi van ser també els polítics de quasi tots els colors: els de Barcelona en Comú amb la nova regidora, Laura Pérez, l’exregidor Jordi Martí i els seus companys, el conseller de Ciutadans, Angel Lao, i els d’ERC que abans ja havien estat.

En veritat la festa, només passar-hi ja et donava una mica d’enveja, no perquè no et poguessis “colar”, que a més et convidaven, sinó perquè ja ens agradaria que aquest mateix esperit es mantingués i creixés en tots els barris de La marina i per tots els projectes que encara no hi són.

Per moltes festes més Can Clos!

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada