El grup musical Los Eléctricos comença el 2016 amb nou disc

Amb l’arribada del 2016, Los Eléctricos han volgut començar l’any amb bon peu. El grup de rock ha publicat el seu nou disc amb el títol “La banda está bien”, el qual suposa un retorn al so elèctric que ha caracteritzat a la banda des de mitjans dels 90.

Fotografías” i “Donde acaba la ciudad” són dos temes del nou disc que Los Eléctricos han volgut compartir al seu canal del portal web Youtube. Alhora, el CD sencer amb totes les cançons es pot descarregar aquí.

Los Eléctricos és una banda de Rock and Roll de Barcelona formada per Jordi Egea (guitarra/acústica i veu), Soraya Diebra (baix elèctric/guitarra acústica i veu), Collo (veu solista, harmònica i percussió menor) i Fermín Alien (seqüències de bateria i sorolls diversos).

La Marina Digital ha parlat amb la Soraya Diebra, integrant del grup musical i col·laboradora del nostre mitjà . Ens explica la seva experiència. “Treure un CD i en concret ‘La banda está bien’ és brillant. Quan es grava a un estudi, els temes han de quedar perfectes, i és aquí on te n’adones dels errors que pot arribar a tenir o no un tema. Per tant, cal solucionar-los”, diu.

El repertori de Los Eléctricos consisteix en una àmplia col·lecció de temes propis en castellà en què, sense perdre mai el concepte de banda de Rock and Roll, van visitar tots els seus estils propers: blues, soul, punk, funk, pop… Alhora, les seves influències musicals són molt variades: des de The Rolling Stones, The Police o The Beatles fins a Graham Parker, Otis Redding, Led Zeppelin o Bob Marley, entre d’altres.

La banda ha gravat diversos discos i cantat en directe a molts concerts al llarg del seu viatge musical. Ara, “La banda está bien” és una realitat i tots els usuaris poden escoltar aquest nou treball de Los Eléctricos gravat per Álex Nevado. Tanmateix, el grup ja ha anunciat un concert el divendres 19 de febrer. Serà al Celler Berenguer (Riera d’en Font, 27, Montgat) a les 23:00, amb entrada gratuïta.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.