Més de 500 joguines solidàries han fet possible que cap infant es quedi sense regal

Text: Andrea Bello

La nit més màgica de l’any a La Marina, quan arriben els Reis Mags està marcada per la il·lusió dels més menuts per la cavalcada i també pel caràcter solidari de la recollida de joguines i material escolar “La Marina Solidària” que, com cada any, vetlla perquè cap nen del barri es quedi sense el regal dels reis mags.

 Durant tota la tarda del dissabte 4  i el diumenge 5  la paradeta, ubicada al costat de la Sala Pepita Cassanellas, es va mantenir oberta  i rebent la solidaritat que caracteritza els veïns i veïnes, que com cada any, han fet palesa la solidaritat i el seu compromís amb un sentit de barri que mira per tots els seus veïns i veïnes.. S’han recollit més de 500 joguines noves que han estat entregades a famílies en situació vulnerable, segons una llista entregada per Càritas.

Les dades de què disposem indiquen que un de cada tres menors de setze anys a Catalunya es troba en situació de pobresa, per això són necessaris actes com aquest per mantenir la il·lusió de les festes!

La campanya La Marina Solidària ha estat organitzada pel diari La Marina, La Marina FM, l‘Associació de Veïns de Sant CristòfolLa Marina Viva, i La Unió D’entitats. La ràdio ha acompanyat la cavalcada i la recollida amb un programa en directe, al 102.5 de l’FM.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.