Aquest és el nou logotip de La Marina

La Marina ara és premsa, ràdio i web. Tot en un.

No t’espantis! Som els de La Marina de sempre, els que formen part de l’Associació de Mitjans de Comunicació Local. Els que l’any 1988 van iniciar les emissions de Radio Zona Franca, els que al 1994 van treure al carrer la primera edició de la publicació escrita La Marina, i els que van atrevir-se per crear un portal online que es deia La Marina Digital i acabava amb “.org”. Els que després van canviar tot això al 2013 per La Marina FM, La Marina i La Marina Digital, ara però, acabant amb “.cat”.

Els temps canvien, i nosaltres també. Ara, unifiquem els nostres tres mitjans en un de únic, i per això havíem d’actualitzar la nostra imatge.

Seguim apostant per un blau, però aquest cop més fosc, perquè venim amb molta força. Seguim amb un logotip senzill i directe, que inclou el nom del nostre mitjà, però mantenim la “M” en forma d’ona que es va estrenar a La Marina FM. Seguim sent els mateixos, els que coneixes de tota la vida, però ara tot té un mateix nom: LA MARINA.

I depèn d’on, també ens veuràs amb aquesta línia a sota que recorda que som tant una publicació escrita, com una ràdio i una web. Perquè comunicar la nova marca ens portarà un temps! Però sabem que tu ens ajudaràs explicant-ho als teus veïns 😉

1 COMENTARI

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.