L’Ajuntament de Barcelona obre una nova convocatòria del Pla BUITS

L’Ajuntament de Barcelona ha obert una nova convocatòria del Pla BUITS per posar a disposició de les entitats sense ànim de lucre 11 solars buits de la ciutat, segons ha anunciat en una nota de premsa.

Els nous emplaçaments de la convocatòria 2015 se sumen als 12 espais urbans que estaven en desús i des de fa més d’un any i mig gestionen diverses entitats veïnals donant-los un ús social i comunitari.

El Pla BUITS (Buits Urbans amb Implicació Territorial i Social) és una iniciativa que vol afavorir el desenvolupament d’usos i activitats d’interès públic, de caràcter provisional, en terrenys en desús de la ciutat de Barcelona, amb la finalitat d’afavorir la implicació de la societat civil en la regeneració i dinamització del teixit urbà.

A més, amb aquesta iniciativa impulsada per Hàbitat Urbà, es dóna un ús provisional que ajuda a recuperar, adequar i potenciar aquests espais com a punts de convivència del barri, evitant així mateix que aquests indrets concentrin pràctiques incíviques, usos no desitjats i situacions d’exclusió social.

Al districte de Sants-Montjuïc es proposen dos emplaçaments per desenvolupar-hi projectes. Un al Poble-sec, al carrer de la Concòrdia, 69. I l’altre a Sants al carrer Rosés, 8.

Les entitats tenen fins a finals de juliol per presentar propostes i la resolució del Concurs està prevista pel mes de novembre.

Per a més informació podeu consultar la següent pàgina web:

http://ajuntament.barcelona.cat/sants-montjuic/ca/noticia/lajuntament-de-barcelona-obre-una-nova

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.