La Plaça de la Farga guanya el concurs de guarniments de les festes de Sants

La plaça de la Farga, decorada recreant un castell medieval, ha guanyat, per cinquena vegada, el concurs de guarniments de la festa major de Sants. El segon premi ha estat per al carrer Sagunt, dedicat al la Barcelona de 1714, mentre que el tercer premi se l’ha emportat el carrer Finlàndia, que ha estat engalanat com si fos un poble de pescadors, amb un gran far i motius propis de la cultura marinera. 

La presidenta del jurat ha llegit el veredicte en un acte celebrat a les vuit del vespre al Parc de l’Espanya Industrial. Els membres del jurat han valorat  l’originalitat, l’ús de materials reciclats, la qualitat de les portalades, dels sostres i la il·luminació nocturna dels guarniments. També han tingut en compte l’esforç afegit que han hagut de fer, a última hora, les comissions dels carrers per reconstruir els detalls dels decorats malmesos per la pluja del passat divendres.

El regidor del districte de Sants-Montjuïc, Jordi Martí, ha felicitat els guanyadors i també molt especialment tots els veïns dels carrers participants a la festa, per “l’esforç col·lectiu” que realitzen per aconseguir que siguin un èxit. Martí ha manifestat el seu agraïment a totes les comissions de carrers de la festa major perquè aquest any els seus decorats “han assolit una alta qualitat, superant el bon nivell d’anys anteriors”. També ha felicitat el gran nivell competitiu que es produeix entre les comissions de carrers, que posa de manifest i demostra que els veïns de Sants “organitzen les festes del seu barri amb una gran il·lusió”.

En la festa major de Sants d’aquest any han participat al concurs de guarniments un total de 16 carrers amb temàtiques en els seus decorats ben diverses i imaginatives. L’ordre dels guanyadors ha estat el següent:

  1. Plaça de la Farga: ‘Castell medieval’ (224 punts).
  2. Sagunt: ’1714′ (187).
  3. Finlàndia: ‘El mar’ (180).
  4. Alcolea de Dalt: ‘Castell medieval’ (170).
  5. Alcolea de Baix: ‘Alkorea del Nord’ (169).
  6. Rosés – Casa Gran: ‘Còmic’ (150).
  7. Guadiana: ‘Pokémon’ (137).
  8. Robrenyo: ‘Bosc amb insectes’ (133).
  9. Rossend Arús: ‘Volcarus’ (132).
  10. Valladolid: ‘Creuer’ (130).
  11. Galileu: ‘Aladdin’ (129).
  12. Vallespir de Baix: ‘Espècies en extinció’ (104).
  13. Santa Cecília: ‘Angry Birds’ (102).
  14.  Canalejas: ‘Xarxes socials’ (101).
  15. Masnou-Premià: ‘Disco’70′ (96).
  16. Vallespir de Dalt: ‘Parc Güell’ (90)

Fotografies: David Aguinaga 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.