Incidències d’un dia de pluja a la Marina

Branques d'arbres al terra, carrers amb fangs i pedres i inundacions a algunes zones.

Després de les poques, però intenses pluges d’aquest matí, el barri ha patit diverses incidències. Al Polvorí ha caigut una branca a la cruïlla amb Túria i les escales. No s’ha fet mal ningú, fins on ha pogut indagar la Marina l’incident. Fa poc l’Ajuntament va fer la tala dels arbres del carrer Segura, assegura Pedro, de l’Associació de veïns del Polvorí, però reclama que no s’hagi fet a fons i que encara quedi pendent la tala dels arbres del carrer Guadalquivir. Tot i això “avui han estat ràpids en la neteja perquè la branca ja no hi és”, informava.

El carrer Mare de Déu de Port, en el tram entre Foc i Eloi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto de la resposta de l’Ajuntament a una veïna del Carrer Mare de Déu de Port que reclama que es modifiqui la inclinació de la vorera per evitar la inundació de casa seva.

A l’altra banda, els veïns de la Mare de Déu de Port, en el tram entre el carrer Foc i Eloi, farts,  han tornat a patir inundacions, que es repeteixen cada vegada que plou, entre d’altres, perquè hi ha una part de les voreres d’aquesta zona que desemboquen cap a les cases i els bars i no cap a fora, com de fet succeeix a altra zona de la mateixa vorera. La Mari Carmen, del Cafè i Més, veïna de la zona s’ha queixat a l’Ajuntament reclamant que es modifiqui la inclinació de la vorera d’aquest tram. “No és una actuació prioritària” ha estat la resposta. Mentrestant, i fins que no sigui una “actuació prioritària”, la Mari Carmen i els seus veïns netegen les cases com poden.

Cruïlla entre Foc i Ferrocarrils Catalans.

Els veïns no tenen constància que es netegin les clavegueres i creuen que la manca de manteniment és el que provoca, que en algunes zones l’aigua desbordi les voreres. La inundació també ha afectat l’escola SEAT que ha hagut de tornar els nens a les seves cases. És la segona vegada que les aigües inunden l’interior de l’escola en aquest any. Les pluges de juliol ja van travessar les seves portes.

Diversos carrers també s’han vist afectats, plens de pedres que l’aigua arrosega de la muntanya i s’hi queden al mig. O el fang que hi tenen molts, i el perill que generen. De fet un veí gran ha caigut aquest matí a la cruïlla dels carrers Foc i Ferrocarrils Catalans, es va fer mal les mans i els genolls.

Incidències d’un dia de pluja a la Marina. Que no siguin dos, perquè ai!….

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada