El veí Jero Carmona disputa el mundial de bàsquet per a sords a Washington, amb la selecció espanyola

La selecció espanyola de bàsquet per a sords va viatjar el 5 de juny cap a Washington per a disputar el mundial sub-21 que es debatrà del 7 al 14 de juliol. Un dels seus integrants és el veí Jero Carmona, que dies previs es va concentrar amb tot l’equip a Sant Cugat. Allà jugadors i tècnics de l’equip nacional van seguir un programa de doble entrenament i sessions tàctiques cada dia amb el fi de posar a punt el seu joc per a l’esdeveniment mundial. Tots plegats es van enlairar el dia 5 de juliol.

Jero Carmona amb la camiseta de la selecció Espanyola de Bàsquet.

Al campionat, Espanya es troba en el grup B, conjuntament les seleccions de Polònia, Grecia, Canadà i el Japó. Al grup A hi eren Israel, Austràlia Lituània, Estats Units i Ucraïna. El primer partit de la selecció espanyola va ser contra Grècia, el 7 de juliol, quan va guanyar 93 a 58. No va tenir la mateixa sort amb el Japó, va acabar 65 a 58 a favor de Japó, una diferència de només 4 punts.

El 9 de juliol la selecció descansarà i aprofitarà per a visitar la ciutat. Demà torna a enfrentar-se contra Polònia i el 11 de juliol jugarà contra Canadà.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.